Se også alle aktuelle træningstilbud på vores facebookside:https://www.facebook.com/Team-up-med-din-hund-308969829784116/?modal=admin_todo_tour 

Formålet med Team up med din hunds træning, er at vi ønsker at dele vores erfaring med mental træning og generel træning af hunde.  

Igennem indlæringspsykologien og træning baseret på positiv forstærkning og adfærdsforståelse, vil vi vise dig en måde at træne din hund på, således I opnår en samhørighed, hvor det bare er jer to sammen. Målet er ikke lydighedsprøver eller konkurrencer, men elementer til dagligdagen for at hunden er i balance i jeres familie og I ser hinanden som et team.

Elementerne som vi kommer omkring vil, udover at gavne jeres relation til hinanden, give dig en forståelse af netop din hund. Vi vil stræbe efter at give dig de redskaber du kan bruge til fremme af jeres samarbejde, men da ingen hunde er ens vil der også være elementer, der virker bedre end andre på din hund. Derudover vil du opleve at træningen også vil øge din hunds selvværd, selvtillid og den vil få fremmet sin nysgerrige side og sit fokus på dig.

Både i forløb og workshops er fokus på samarbejdet mellem hund og menneske og hvordan en tæt relation opbygges med udgangspunkt i race- og adfærdsforståelse.